Werkwijze

Je bent hier:

In 4 stappen naar de baan die bij je past

Jij bent op zoek naar een nieuwe baan in de groen– of infrasector, en wij gaan je helpen om deze te vinden! Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers, dus je kan altijd aan de slag bij gave projecten. Een aantal van onze top opdrachtgevers zijn Ploegmakers, ITS of WDOD.

Ons team staat klaar om jou te helpen; zij kennen de markt, denken met je mee en kunnen kwaliteiten ontdekken waarvan je zelf niet eens wist dat je ze had.

Ben jij klaar voor je nieuwe baan? Ja? Dan komen hier de vier stappen naar de baan die bij jou past! Direct inschrijven kan natuurlijk ook. 

 • Stap 1: Persoonlijk profiel opstellen

  Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, daarom is de eerste stap een intakegesprek met één van onze recruiters.

  We horen graag wat jouw kwaliteiten zijn en jouw ervaringen, wat voor ambitie je hebt en waar je nog in wilt groeien. Maar als jij een passie hebt voor motoren, elke week bij jouw favoriete voetbalclub in het stadion zit, het weerbericht achterstevoren kunt opzeggen of een grote liefde voor pizza hebt, dan willen we dat ook heel graag weten.

  We nemen echt de tijd om jou te leren kennen en bespreken samen de wensen en ideeën over jouw toekomstige baan, zodat we zeker weten dat er een perfecte match is. Dit gesprek vormt de basis van jouw persoonlijke profiel, waar Globen vervolgens mee aan de slag kan gaan.

 • Stap 2: Wij gaan op zoek naar het juiste project of werkgever

  Tijd voor stap twee. We hebben nu jouw profiel opgesteld en gaan op zoek naar projecten binnen Globen of naar een uitdagende werkgever die bij jou past!

  Je krijgt bij ons een goede indicatie van hoe snel jij aan het werk kan, geen langdurige procedures! Zodra wij de juiste match hebben gevonden, bellen we je direct. Als jij dan net zo enthousiast bent als wij, kun je óf meteen aan de slag, óf we plannen een sollicitatiegesprek voor je in bij de opdrachtgever.

  In veel gevallen is solliciteren niet nodig en is jouw intakegesprek al voldoende. Als de opdrachtgever toch graag een sollicitatiegesprek wil inplannen, dan kunnen we jou helpen bij de voorbereiding.

 • Stap 3: Solliciteren

  Yes! We hebben de ideale baan voor jou gevonden. Zoals je bij stap twee al hebt gelezen, hoort daar soms een sollicitatiegesprek bij.

  Wij plannen het gesprek voor je in, waarna jij de kans krijgt om jouw toekomstige werkgever te overtuigen dat jij de juiste kandidaat bent. Zorg voor een optimale voorbereiding van je gesprek, dan is die baan straks van jou!

  Zijn jullie allebei enthousiast? Is er een klik van beide kanten? Super! Dan heb jij je nieuwe baan in the pocket.

 • Stap 4: Afronding en aan de slag!

  En dan nu, de puntjes op de ‘i’ zetten. Je komt bij ons langs om de definitieve arbeidsvoorwaarden te bespreken. Ga je bijvoorbeeld aan het werk op basis van uitzenden of detacheren en wil je je salaris wekelijks of 4-wekelijks ontvangen. Naast je gewone salaris heb je ook recht op extra inkomsten, de zogenoemde reserveringen. Hieronder vallen onder andere vakantiedagen en pensioen.

  Wij zetten alle voorwaarden voor jou op papier en zodra jij deze ondertekend hebt staat niets onze samenwerking nog in de weg. Welkom bij de club!

Interesse of meer informatie?

Neem dan met Globen contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.