Werkwijze

Je bent hier:

In 4 stappen naar een baan die bij je past

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de Groen of GWW sector? Maak dan gebruik van de kennis en het uitgebreide netwerk van Globen. Wij zorgen ervoor dat je aan het werk komt bij het bedrijf waar jij je ervaring en kwaliteiten kan inzetten. In vier stappen naar de baan die bij je past.

 • Stap 1: Persoonlijk profiel opstellen

  Globen stelt hoge eisen aan haar flexmedewerkers. Daarom voer je eerst een uitgebreid intakegesprek met één van onze gespecialiseerde adviseurs. Zo’n intake is veel meer dan een kennismakingsgesprek. Onze adviseur neemt de tijd om je persoonlijk te leren kennen. Globen wil precies weten wat je in je mars hebt, wat je drijfveren zijn en wat je ambitie is. Uiteindelijk bespreken we ook je wensen en ideeën over jouw toekomstige baan. Dit vormt de basis van jouw persoonlijke profiel waar Globen mee aan het werk gaat.

 • Stap 2: Selecteren van het juiste project of werkgever

  Met jouw uitgebreide profiel in de hand gaan we op zoek naar projecten binnen Globen of naar een werkgever die 100% bij je past. Daarbij streven we naar een dienstverband waarin jij zeker bent van werk en van een vast inkomen. Voortijdig kunnen we je al een goede indicatie geven hoe snel en wanneer we je aan het werk kunnen zetten. Geen langdurige procedures. Wanneer we de juiste match hebben of een gaaf project waar je op kunnen inzetten, we bellen je direct! We peilen je interesse over het bedrijf en plannen bij interesse een sollicitatiegesprek voor je in. Wanneer gewenst bereiden we samen het sollicitatiegesprek voor.

  Solliciteren is niet altijd noodzakelijk, op de projecten die Globen draait kan je veelal direct instromen nadat je het sollicitatiegesprek hebt gehad op één van onze vestigingen.

 • Stap 3: Solliciteren

  De match voor de ideale baan is gevonden.  Aan jou de taak om de derde stap te zetten; een toekomstig werkgever overtuigen dat jouw werkervaring en kwaliteiten perfect aansluiten bij de functie tijdens het sollicitatiegesprek. Na dit gesprek bepalen jij en onze opdrachtgever of er inderdaad sprake is van de ‘perfect match’. Kijk hoe jij nog beter kan voorbereiden op het sollicitatiegesprek hier voor meer informatie.

 • Stap 4: Afronding en nazorg

  Bij een ‘perfecte match’ gaan we verder met elkaar in gesprek en bespreken we de definitieve arbeidsvoorwaarden. Ga je bijvoorbeeld aan het werk op basis van uitzenden of detacheren, al deze zaken maken we met elkaar definitief. Dan zetten we alle voorwaarden voor je op papier. Behalve het overeengekomen maandelijkse salaris heb je ook recht op extra inkomsten, de zogenoemde reserveringen. Hieronder vallen vakantiedagen, pensioen etc. Deze reserveringen maken onderdeel uit van je voorwaarden in het contract.

Interesse?

Neem dan met Globen contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.