Werkwijze

Je bent hier:

In 4 stappen naar een baan die bij je past

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de Groen of infra sector? Maak dan gebruik van de kennis en het uitgebreide netwerk van Globen Personeel. Wij zorgen ervoor dat je aan het werk komt bij het bedrijf waar jij je ervaring en kwaliteiten kan inzetten. In vier stappen naar de baan die bij je past.

 • Stap 1: Persoonlijk profiel opstellen

  Globen Personeel stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Daarom voer je eerst een uitgebreid intakegesprek met één van onze gespecialiseerde recruiters. Zo’n intake is veel meer dan een kennismakingsgesprek. Onze recruiter neemt de tijd om je persoonlijk te leren kennen. Globen Personeel wil precies weten wat je in je mars hebt, wat je drijfveren zijn en wat je ambitie is. Uiteindelijk bespreken we ook je wensen en ideeën over jouw toekomstige baan. Dit vormt de basis van jouw persoonlijke profiel waar Globen Personeel mee aan het werk gaat.

 • Stap 2: Selecteren van het juiste project of werkgever

  Met jouw uitgebreide profiel in de hand gaan we op zoek naar projecten binnen Globen of naar een uitdagende werkgever die 100% bij jou past. Daarbij streven we naar een dienstverband waarin jij zeker bent van werk en van een vast inkomen. Voortijdig kunnen we je al een goede indicatie geven hoe snel en wanneer we je aan het werk kunnen zetten. Geen langdurige procedures. Wanneer we de juiste match hebben of een gaaf project waar we je op kunnen inzetten, bellen wij je direct! We peilen je interesse over het bedrijf en plannen bij interesse een sollicitatiegesprek voor je in. Wanneer je er behoefte aan hebt, helpen wij je zelfs met het voorbereiden op je sollicitatiegesprek.

  Solliciteren is niet altijd noodzakelijk, op de projecten die Globen Personeel draait kan je veelal direct instromen nadat je het sollicitatiegesprek hebt gehad op één van onze vestigingen.

 • Stap 3: Solliciteren

  De match voor de ideale baan is gevonden. Het is nu aan jou de taak om de derde stap te zetten; jouw toekomstige werkgever tijdens het sollicitatiegesprek overtuigen dat jouw werkervaring en kwaliteiten perfect aansluiten bij de functie. Na dit gesprek bepalen jij en de opdrachtgever of er inderdaad sprake is van de ‘perfecte match’.

  Kijk hier voor meer informatie over hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

 • Stap 4: Afronding en nazorg

  Bij een ‘perfecte match’ gaan we verder met elkaar in gesprek en bespreken we de definitieve arbeidsvoorwaarden. Ga je bijvoorbeeld aan het werk op basis van uitzenden of detachering, al deze zaken maken we met elkaar definitief. Dan zetten we alle voorwaarden voor je op papier. Behalve het overeengekomen maandelijkse salaris heb je ook recht op extra inkomsten, de zogenoemde reserveringen. Hieronder vallen vakantiedagen, pensioen etc. Deze reserveringen maken onderdeel uit van je voorwaarden in het contract.

Interesse of meer informatie?

Neem dan met Globen contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.