BBL-traject

Jij wil specialist in het groen worden maar leert jouw vak liever in de praktijk dan in de schoolbanken. Het Beroeps Begeleidende Leerweg-traject bij Globen is dan precies wat jij zoekt. Tijdens het BBL-traject doe jij gedurende één dag per week theoretische kennis op waarnaast jij vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf in de praktijk bezig bent. Dit betekent dus dat jij gewoon in de buitenlucht jouw diploma kan behalen.

De BBL-trajecten die Globen aanbiedt hebben betrekking op de volgende functies:

  • Medewerker bos- & natuurbeheer
  • Medewerker buitenruimte
  • Boomverzorger

Dit is globen!

Meer informatie

Weet jij niet welk BBL-traject het beste bij jou past?  Vul dan onderstaande formulier in! Jij vult binnen 1 minuut jouw gegevens in en wij komen er binnen één werkdag bij je op terug. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek kijken we samen wat het beste bij jou past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom wil jij dit.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Werken in de praktijk.

Jij past de opgedane kennis direct toe in de praktijk, op uitdagende en variërende werklocaties.

Werkenervaring | BBL-trajecten | Globen Personeel

Kijk in verschillende ‘keukens’

Jij krijgt de mogelijkheid om te werken binnen verschillende organisaties. Belangrijke ervaring waar jij je mee onderscheid.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Persoonlijke ontwikkeling

Jij wilt beter worden in jouw vakgebied. Naast het opdoen van vakkennis word je begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Gegarandeerd aan het werk | BBL-trajecten | Globen Personeel

Baangarantie

Na het afronden van jouw vakopleiding bij Globen kun jij gegarandeerd bij ons aan het werk.

Trainingen & cursussen

Tijdens alle BBL-trajecten wordt er nauw samengewerkt met BIJDA, opleidings- en trainingsbedrijf in de groen- en bosbouwsector. Door de samenwerking met BIJDA kan Globen elke deelnemer van het BBL-traject gerichte trainingen en cursussen aanbieden naast de reguliere opleiding. Dit zorgt ervoor dat jij als BBL-medewerker de kans krijgt om je verder te verdiepen en certificaten te behalen in de gebieden waarin jij geïnteresseerd bent. Een unieke kans dus!

BIJDA | Opleidings- en trainingsbedrijf

BBL-vacatures

Medewerker bos- & natuurbeheer

‘Het gebied rondom het groen in steden, op bedrijventerreinen en natuurgebieden is veilig en ziet er netjes uit. Dat is dankzij jou!’

De groenvoorzieningen, bosgebieden en natuurgebieden van gemeenten, in steden en bij bedrijven. Samen met het team van ervaren collega’s verzorg jij het onderhoud maar ook het beheer van deze locaties. Dit doe je door de kwaliteit van de natuur te volgen, door controles uit te voeren en op tijd maatregelen te nemen wanneer je bijvoorbeeld ziektes in de natuur waarneemt. Ben jij onze BBL-medewerker bos- en natuurbeheer? Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Medewerker buitenruimte

‘Jij hebt oog voor het groen. Eénmaal aanwezig op de projectlocatie zie jij direct waar het onderhoud nodig is weet jij precies waar te starten.’

Als BBL-medewerker buitenruimte ga jij met jouw ervaren collega’s op pad naar de meest uiteenlopende projectlocaties. Jullie zijn hier verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte, denk hierbij aan de groenvoorzieningen in stadskernen, bij bedrijven en op landgoederen. Dit doen jullie onder andere met machinaal gereedschap, zoals bosmaaiers, motorkettingzagen en bladblazers. Bekijk de hele vacature en solliciteer!

Bekijk vacatures

Boomverzorger – European TreeWorker

‘Het gebied rondom de bomen op jouw projectlocatie is veilig voor voorbijgangers. Deze verantwoording neem jij uiterst serieus.’

Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij niet bang om in uitdagende posities aan het werk te gaan? Als BBL-medewerker boomverzorging plant, verwijder en onderhoud jij bomen. Terwijl jij bezig bent in de praktijk verkrijg jij steeds meer kennis over fauna en natuur. Jij hebt tijdens jouw werkzaamheden oog voor veiligheid. Dit moet ook wel, want jij klimt onder andere in bomen om onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten. Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Medewerkers aan het woord!

Hans

Hans de Kort - Globen Personeel

"Bij Globen is er altijd werk voor mij. Als medewerker groenvoorziening geniet ik ervan om op verschillende mooie locaties bezig te zijn. Tevens zie je als groenvoorziener telkens het eindresultaat van je werk. Dit geeft veel voldoening."

Hans
Medewerker groenvoorziening

Eddy

Eddy Huisman | Globen Personeel

"Al 4 jaar werk ik met veel plezier via Globen in de groenvoorziening, tegenwoordig als voorman. Ik heb bij verschillende opdrachtgevers in de keuken mogen kijken en heb zodoende een schat aan ervaring opgebouwd die mij als voorman dagelijks helpen om de klus te klaren!"

Eddy
Meewerkend voorman groenvoorziening

Remco

Remco Kamphuis, medewerker groenvoorziening | Globen Personeel

"Elke dag zie ik direct het resultaat van het werk dat ik zowel met de hand als machinaal heb verzet in onder andere bedrijfstuinen en openbare groenvoorzieningen. Via Globen werk ik al een lange periode voor één en hetzelfde bedrijf en word ik met al mijn vragen geholpen."

Remco
Medewerker groenvoorziening

Roy

Wavemachinist bij Globen

"Als wave machinist kom ik op veel verschillende en leuke locaties. Hiernaast heb ik ook nog eens heel veel vrijheid. Een topbaan dus! Globen zorgt voor een goede service en regelmatig contact. Hierdoor voel je je echt thuis."

Roy
Wavemachinist

Joey

Joey verlijsdonk - Globen

"Als medewerker groenvoorziening vind ik het heerlijk om buiten in teamverband aan het werk te zijn. Werken in het groen kent veel verschillende kanten, ik vind het dan ook leuk om veel verschillende dingen op te pakken. Dit werk verveelt nooit."

Joey
Medewerker groenvoorziening

Jan

Jan Lelijveld - Globen

"Als voorman sociale werkvoorziening in het groen werk ik met veel mensen die begeleiding nodig zijn. Ik vind het erg leuk om mensen hierbij te kunnen helpen. Bij Globen denken ze altijd met mij mee en doen ze hun best om mij zo lang mogelijk aan het werk te houden."

Jan
Voorman SW groenvoorziening

Peter

Testimonial Peter - Globen Personeel

"Als maaimachinist heb ik naast verantwoordelijkheid over mijn eigen wijk ook veel vrijheid. Niemand kijkt mee over mijn schouder en elke dag is weer verschillend. Werken bij Globen betekent dat ik altijd op tijd betaald word en dat er altijd ruimte is voor een praatje!"

Peter
Maaimachinist

Pavel

Pavel Al - Globen Personeel

"Als hovenier doe ik veel afwisselend en divers werk in het groen. Van schoffelen tot aan het onderhoud van het groen in vakantieparken, ik kan het allemaal oppakken. Het feit dat Globen mij altijd aan het werk houdt en altijd meedenkt vindt ik erg fijn!"

Pavel
Hovenier

Arie

Arie van Leeuwen - testimonial

"Ik werk al drie jaar als meewerkend voorman in de groenvoorziening. Ik ben hierbij op verschillende locaties in de buitenlucht aan het werk en heb hierbij veel vrijheid. Door Globen word ik altijd goed geïnformeerd en alles wordt goed geregeld."

Arie
Meewerkend voorman groenvoorziening

Ronnie

Testimonial Ronnie Glashouwer - Globen Personeel

"Ik ben al sinds 2012 bij Globen werkzaam als groenvoorziener en elk jaar wordt ik positiever! Als groenvoorziener ben ik echt bezig met het maken van mooie projecten in parken en natuurgebieden. Ik heb hiernaast veel binding met Globen, ze zorgen goed voor hun medewerkers!"

Ronnie
Medewerker groenvoorziening

André

André Vliek | Globen Personeel

"Als medewerker groenvoorziening ben ik al sinds 2010 werkzaam bij Globen. Ik heb op afwisselende projecten gewerkt en heb het altijd naar mijn zin gehad. De komende jaren zie ik mij nog zeker via Globen in het groen aan de slag gaan!"

André
Medewerker groenvoorziening

Joop

Testimonial Joop

"Ik vind het fijn om lekker buiten te werken daarom past een baan in de groenvoorziening dan ook perfect bij mij. Ik werk met veel verschillende mensen wat zorgt voor afwisseling op de werkvloer. Tevens weet ik bij Globen altijd waar ik aan toe ben."

Joop
Medewerker groenvoorziening