Detachering

Je bent hier:

De springplank naar een vaste baan

Detacheren, wat houdt dit in?

Veel van de medewerkers bij Globen hebben een detacheringscontract. Dit houdt in dat je als medewerker van Globen Personeel een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd hebt. Door middel van detachering werk jij via Globen Personeel bij een uitdagende werkgever die op zoek is naar ervaring en kwaliteit. Detachering kan op projectbasis of voor vaste duur. Globen zorgt ervoor dat je continu aan het werk bent, ook als je project afloopt. Hierdoor heb je een veelzijdige functie, veel afwisselende projecten en zekerheid van werk.

Voordelen detacheren voor de werknemer:

  • Werknemers hebben de mogelijkheid om veel werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven.

  • De werknemer heeft de tijd om zich te ‘bewijzen’. Bij goed functioneren zal de werkgever na de detacheringsperiode sneller een vast dienstverband aanbieden.

  • Detachering werkt drempelverlagend naar de werkgever, waardoor een werknemer eerder in de gelegenheid wordt gesteld om aan het werk te gaan dan via vast dienstverband.

  • Één wachtdag bij ziekte.

  • Detachering biedt de mogelijkheid tot een intensievere vorm van begeleiding op de werkplek door zowel Globen als de opdrachtgever.

  • Veel mogelijkheden tot het volgen van opleiding en training.

Interesse in detachering?

Nieuwsgierig of detachering iets voor jou is? Neem dan contact op met Globen Personeel om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Voordat we je kunnen detacheren, willen we weten of je uit het juiste hout gesneden bent, naar welke baan je op zoek bent en voor welke projecten Globen jou kan inzetten. Ben je net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?