Direct aan het werk? Solliciteer nu!

Bekijk de vacatures in jouw omgeving.

Vind jouw vacature

  1. Bekijk hier de functies waarmee jij direct bij Globen kan starten.
  2. Klik door naar de vacatures bij jouw vakgebied.
  3. Vind jouw vacature en solliciteer.
Vacature medewerker groenvoorziener Utrecht | Globen Personeel

Vacatures Medewerker Groenvoorziening

Landelijk

Jij trekt samen met jouw collega’s de woonwijken in om ervoor te zorgen dat de parken, plantsoenen en openbare groenvoorzieningen er weer netjes bij komen te liggen. Ook bedrijventerreinen pakken jullie moeiteloos mee. Jij bent verlaat jouw project altijd met een goed gevoel wanneer je ziet wat een groene opknapbeurt kan doen. Bekijk de vacature bij jou in de omgeving!

Bekijk vacatures
Grondwerker | Globen Personeel

Vacatures Grondwerker

Landelijk

Jij bent werkzaam in de aanleg van leidingen, kabels, glasvezelnetwerken en rioleringen. Samen met jouw collega grondwerkers en kraanmachinisten werk jij onder andere op projecten in woonwijken, op bedrijventerreinen en in buitengebieden. Ben jij de grondwerker die wij zoeken? Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Bouwopruimer | Globen Personeel

Vacatures Bouwopruimer

Landelijk

Jij draagt zorg voor de veiligheid op de werkvloer van de verschillende projecten. Dit doe je onder andere door puin op te ruimen en af te voeren, kleinschalig sloopwerk te verrichten, stempels te verwijderen en de timmerman, metselaar of kraanmachinist te assisteren. Jij hebt oog voor detail, ziet het werk liggen en bent een echte aanpakker. Solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Opperman | Globen Personeel

Vacatures Opperman

Landelijk

Als opperman werk jij samen met de stratenmaker(s) aan verschillende projecten. Jij wordt begeleidt door een ervaren stratenmaker waar jij van leert en zo gerichte ervaring opdoet. Als opperman zorg jij er continu voor dat de stratenmaker voldoende materiaal heeft, dat hij genoeg werkruimte heeft en dat hij veilig kan werken. Bekijk alle vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures
Eikenprocessierups bestrijder | Globen Personeel

Vacatures Eikenprocessierups Bestrijder

Landelijk

Als EPR medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor verwijderen van eiken processierupsen vanuit een hoogwerker. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het verwijderen van de eikenprocessierupsnesten met behulp van een zuiginstallatie, bedienen van de hoogwerker en het verhelpen van eenvoudige storingen aan de machines. Solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Leerling betonboorder | Globen Personeel

Vacatures Leerling Betonboorder

Landelijk

Wil je graag bikkelen, werk je graag op diverse projecten en kan je nauwkeurig werken? Dan ben jij wellicht de leerling betonboorder die wij zoeken. Als leerling betonboorder ga je aan de slag bij diverse projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, civiele betonbouw en de grond- en wegenbouw. Wil jij het vak van betonboorder volledig onder de knie krijgen en meerdere jaren aan het werk? Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Vacatures in beeld.

Grondwerker

Medewerker groenvoorziening

Daarom bij Globen.

null

Werkkleding en PBM

Jij ontvangt veilige werkkleding.

null

Trainingen & Opleidingen

Wij investeren in jouw vakkennis.

null

Laarzen in de klei

Wij weten waar we over praten.

null

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon, 24/7 bereikbaar.

null

Correcte betaling

Je geld altijd op tijd binnen.

Groenspecialisten aan het woord!

Arie

Arie Klop Globen

"Na bij een aantal verschillende bedrijven te zijn uitgezonden, werk ik nu voor een langere periode op een vaste plek als grondwerker. Aangezien ik altijd op tijd betaald krijg en er altijd werk voor mij is, hoef ik mij nergens druk over te maken en kan ik gewoon lekker aan de slag."

Arie
Grondwerker

Ronnie

Testimonial Ronnie Glashouwer - Globen Personeel

"Ik ben al sinds 2012 bij Globen werkzaam als groenvoorziener en elk jaar wordt ik positiever! Als groenvoorziener ben ik echt bezig met het maken van mooie projecten in parken en natuurgebieden. Ik heb hiernaast veel binding met Globen, ze zorgen goed voor hun medewerkers!"

Ronnie
Medewerker groenvoorziening

André

André Vliek | Globen Personeel

"Als medewerker groenvoorziening ben ik al sinds 2010 werkzaam bij Globen. Ik heb op afwisselende projecten gewerkt en heb het altijd naar mijn zin gehad. De komende jaren zie ik mij nog zeker via Globen in het groen aan de slag gaan!"

André
Medewerker groenvoorziening

Joop

Testimonial Joop

"Ik vind het fijn om lekker buiten te werken daarom past een baan in de groenvoorziening dan ook perfect bij mij. Ik werk met veel verschillende mensen wat zorgt voor afwisseling op de werkvloer. Tevens weet ik bij Globen altijd waar ik aan toe ben."

Joop
Medewerker groenvoorziening

Joey

Joey verlijsdonk - Globen

"Als medewerker groenvoorziening vind ik het heerlijk om buiten in teamverband aan het werk te zijn. Werken in het groen kent veel verschillende kanten, ik vind het dan ook leuk om veel verschillende dingen op te pakken. Dit werk verveelt nooit."

Joey
Medewerker groenvoorziening

Thijs

Opperman stratenmaker Thijs Schel

"Ik werk via Globen als opperman stratenmaker. Aangezien ik in deze functie de hele dag heerlijk buiten aan het werk ben, zit ik goed op mijn plek. Bij Globen is alles goed geregeld en kan ik gewoon lekker aan de slag!"

Thijs
Opperman stratenmaker

André

Testimonial Andre - Globen Personeel

"Ik ben sinds een jaar bij Globen werkzaam. Ik kan er altijd snel met al mijn vragen terecht en er heerst altijd een prima sfeer. Als groenvoorziener werk ik altijd naar een mooi eindresultaat toe en ben ik lekker buiten bezig. Een topbaan dus!"

André
Medewerker groenvoorziening

Hans

Hans de Kort - Globen Personeel

"Bij Globen is er altijd werk voor mij. Als medewerker groenvoorziening geniet ik ervan om op verschillende mooie locaties bezig te zijn. Tevens zie je als groenvoorziener telkens het eindresultaat van je werk. Dit geeft veel voldoening."

Hans
Medewerker groenvoorziening

Remco

Remco Kamphuis, medewerker groenvoorziening | Globen Personeel

"Elke dag zie ik direct het resultaat van het werk dat ik zowel met de hand als machinaal heb verzet in onder andere bedrijfstuinen en openbare groenvoorzieningen. Via Globen werk ik al een lange periode voor één en hetzelfde bedrijf en word ik met al mijn vragen geholpen."

Remco
Medewerker groenvoorziening