Globen en KENNISS

Globen werkt met KENNISS

Sinds kort werkt Globen met KENNISS. KENNISS is hét leerplatform voor de buitenruimte. Hoe wij dit leerplatform inzetten en wat dit voor jou kan betekenen lees je in deze blog.

Wat is KENNISS?

KENNISS is een alles-in-een online leerplatform voor de buitenruimte. Het platform heeft als doel een actief leerbeleid te creëren voor organisaties in de buitenruimte en een leven lang leren mogelijk te maken voor medewerkers.

Onboardingstraject

Globen zet KENNISS in als onboardingstraject. Onboarding is “het leren kennen van het werk”. Tijdens de onboarding wordt je verwelkomd, en krijg je alle benodigde hulp, begeleiding en informatie. Als nieuwe medewerker krijg je direct een account. In dit account ontvang je allerlei informatie over werken bij Globen, zoals bijvoorbeeld het personeelshandboek. Daarnaast worden er gelijk de nodige trainingen toegewezen. Zo kom jij goed voorbereid aan op je eerste werkdag.?

Trainingen volgen

Welke trainingen je gaat volgen bespreek je samen met jouw contactpersoon. Veilig werken langs de weg, BHV of werken met een kettingzaag. Verschillende opleiders, zoals bijvoorbeeld onze trainingspartner BIJDA, zetten hun trainingen in de bibliotheek zodat andere organisaties, zoals wij, hier gebruik van kunnen maken.

Jouw voortgang bijhouden

In KENNISS wordt al jouw voortgang bijgehouden. Zo kan jouw contactpersoon precies zien wanneer jij weer een training nodig hebt of een certificaat moet behalen. Hierdoor blijf jij altijd up-to-date en voldoe je aan de veiligheidseisen⛑️. Wel zo handig.

 

Ook interessant?

Meer lezen

Maaimachinist: een kijkje achter de schermen
Werken als maaimachinist
Beroepen uitleg groen

Maaimachinist: een kijkje achter de schermen

In onze nieuwste video zijn wij langsgegaan bij Edwin: maaimachinist in het mooie Almelo. Hij vertelt ons alles over zijn werk als maaimachinist. De dagelijkse routine: De dag start om…