Rental

Je bent hier:
Groen en infra meteriaal van Globen: heel logisch!

Groen & infra materiaal van Globen: heel logisch!

Van handgereedschap tot aannemersbus

Een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardig en goed onderhouden materiaal, volledig afgestemd op de hovenier, stratenmaker, grondwerker of boomverzorger. In aanvulling daarop zijn ook persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding direct leverbaar. Compleet toegerust aan de slag met materiaal van Globen!

Specialisme

Kennis van de branche, haar projecten, opdrachtgevers en medewerkers zijn belangrijk bij het inzetten van personeel en materiaal. Globen weet als geen ander wat seizoensgebonden capaciteit inhoudt en zet met een compleet aanbod van vakkracht en uitrusting in op een integrale oplossing. Zorgen uit handen nemen op momenten dat het er echt toe doet.

Direct naar

Gereedschap

Alles over het gereedschap van Globen Rental. Motorisch, elektrisch en complete gereedschapssets!

Bedrijfsauto’s

Alles over de bedrijfsauto’s en aanhangwagens van Globen en de voordelen van huren bij Globen rental!

Minikranen

Alles over de uitgebreide minikranen van Globen Rental.

Waarom Globen Rental?

Globen Rental levert maatwerk voor uw specifieke behoefte. Met of zonder personeel. Alles is mogelijk. Oplossingen kunnen variëren van losse verhuur van bedrijfsauto’s tot complete (brand) teams, bestaande uit een bus, groenmedewerkers, een voorman en al het benodigde gereedschap voor groot groenonderhoud.

Globen verhuurt uitsluitend materiaal van A-merken dat niet ouder is dan 4 jaar. Alle machines en gereedschappen worden bovendien jaarlijks gekeurd en bij iedere uitgifte en inname gecontroleerd op functioneren en eventuele gebreken.

Alle voorradige materialen zijn per direct leverbaar. Binnen de groene en GWW-sector is flexibiliteit van groot belang, dat weet Globen als geen ander. Levering op dezelfde of navolgende dag is vanzelfsprekend.

Snel hulp nodig bij piekmomenten? Zonodig zorgt Globen dat het materiaal en personeel snel op de door u aangewezen locatie aanwezig zijn.

Huurt u naast materieel ook medewerkers in bij Globen of andersom? Dan is dit uiteraard van invloed op de huurkosten. Laat u eens voorlichten door een accountmanager en vraag een offerte aan!