Rental

Je bent hier:

Groen & infra materiaal huur je bij Globen!

Direct naar

Gereedschap

Alles over het gereedschap van Globen. Motorisch, elektrisch en complete gereedschapssets!

Bedrijfsauto’s

Alles over de bedrijfsauto’s en aanhangwagens van Globen en de voordelen van huren bij Globen!

Minikranen

Alles over de uitgebreide minikranen van Globen.

Pick-ups

Alles over de 7-zits pick-up bedrijfswagens van Globen!

Waarom materiaal huren bij Globen?

Globen levert maatwerk voor jouw specifieke behoefte op het gebied van bedrijfswagens en materiaal. Met of zonder personeel, alles is mogelijk. Oplossingen kunnen variëren van losse verhuur van bedrijfsauto’s tot complete (brand) teams, bestaande uit een bus, groenmedewerkers, een voorman en al het benodigde gereedschap voor groot groenonderhoud

Globen verhuurt uitsluitend materiaal van A-merken dat niet ouder is dan 4 jaar. Alle machines en gereedschappen worden bovendien jaarlijks gekeurd en bij iedere uitgifte en inname gecontroleerd op functioneren en eventuele gebreken.

Alle voorradige materialen zijn per direct leverbaar. Binnen de groen en infra sector is flexibiliteit van groot belang, dat weet Globen als geen ander. Levering op dezelfde of navolgende dag, door heel Nederland, is vanzelfsprekend.

Snel hulp nodig bij piekmomenten? Wij zorgen dat het materiaal en personeel snel op de door jou aangewezen locatie aanwezig zijn.

Huur je naast materiaal ook medewerkers in bij Globen of andersom? Dan is dit uiteraard van invloed op de huurprijs. Laat je eens voorlichten door een accountmanager en vraag een offerte aan!

Van handgereedschap tot aannemersbus

Een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardig en goed onderhouden materiaal, volledig afgestemd op de hovenier, stratenmaker, grondwerker of boomverzorger. In aanvulling daarop zijn ook persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding direct leverbaar. Compleet toegerust aan de slag met materiaal van Globen!

Specialisme

Kennis van de branche, haar projecten, opdrachtgevers en medewerkers zijn belangrijk bij het inzetten van personeel en materiaal. Globen weet als geen ander wat seizoensgebonden capaciteit inhoudt en zet met een compleet aanbod van vakkracht en uitrusting in op een integrale oplossing. Wij nemen jou de zorg uit handen, op momenten dat het er echt toe doet.