Vestigingspagina Globen IJsselstein

IJsselstein

Heb je vragen of kunnen we jou ergens bij helpen? Gewoon bellen. Of vul dit contactformulier in, dan bellen we jou!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Ma. t/m vr: 08:00 tot 17:00
  • Lorentzlaan 12A
  • 3401 MX IJsselstein
  • 030 – 260 09 87
  • ijsselstein@globen.nl
Bekijk alle vacatures
Intercedenten aan het werk bij Globen.
Koffie bij Globen Uitzendbureau
Ons uitzendbureau in IJsselstein

Op zoek naar een uitdagende baan in de regio Utrecht?

Ben je op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in de groene of GWW-sector in de regio IJsselstein of regio Utrecht? Dan ben je bij Globen in IJsselstein aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of stuur alvast je cv d.m.v. een open sollicitatie. Tijdens een intake gesprek in IJsselstein kijken we vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

Globen Personeel in IJsselstein is een uitzendbureau waar je veel vacatures treft binnen de groene en GWW-sector. Zoek je een functie in de groenvoorziening, tuinaanleg- en onderhoud (hovenier), GWW (grond-, weg- en waterbouw) of infra, boomverzorging, cultuurtechniek of bijvoorbeeld de sport & groen branche (greenkeepers)?

Dan kan Globen in IJsselstein je als uitzendbureau absoluut verder helpen. Niet alleen binnen IJsselstein, maar ook in de gehele regio Utrecht tref je bij Globen specialistische functies aan die bij jou passen. Bekijk alle vacatures van Globen in de regio IJsselstein en regio Utrecht hier, of schrijf je eenvoudig en snel online in!

logo-icon