Wie zijn Globen Professionals

Je bent hier:

Project coördinerende en -ondersteundende talenten

Globen Professionals zijn goed gekwalificeerde en gedreven talenten op het gebied van project coördinatie en project ondersteuning. De professionals van Globen passen zich makkelijk aan in een nieuwe omgeving en maken zich een nieuwe werkwijze snel eigen. De professionals van Globen dagen zichzelf graag uit en voelen zich van begin tot eind verantwoordelijk voor hun project. Globen Professionals zijn innovatief, durven vernieuwend te denken en tillen projecten naar een hoger niveau!

Hoe herken je een Globen professional?

De professionals bij Globen weten wat er moet gebeuren om een project tot een goed einde te brengen. Ze behouden het overzicht, werken planmatig, snappen de sector en weten van aanpakken! Of ze nou aan het begin van hun loopbaan staan of al een aantal jaar ervaring hebben, Globen Professionals zijn nooit uitgeleerd en ontwikkelen zichzelf continu. Onze professionals kijken bij veel verschillende bedrijven in de keuken. Hierdoor leren ze in korte tijd veel werkwijzes herkennen en weten ze hier het beste uit te distilleren.

“Ik houd altijd het overzicht. Zelfs bij de meest complexe projecten hou ik alle ballen in de lucht.”
“Kwaliteit staat bij mij bovenaan! Daarom werk ik nauwkeurig en houd ik alle details in de gaten.”
“Ik wil het beste uit mijzelf halen en door middel van opleidingen en trainingen blijf ik mij ontwikkelingen.”
“Met mijn opleiding op het gebied van projectontwikkeling en ondersteuning binnen de bouw-, infra-, techniek- of groen sector weet ik waar ik over praat!”