Missie & Visie

Je bent hier:

Globen personeel is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich focust op banen in de Groen en GWW-sector, zowel op basis van uitzenden als detacheren.

Missie

Globen Personeel wil in elke plaats in Nederland bedrijven en flexmedewerkers in het groen en in de infra op een duurzame en flexibele wijze bij elkaar brengen.

Visie

Globen wil een landelijk stabiele partner zijn voor haar klanten en flexmedewerkers. De belangrijkste speerpunten zijn de klant volledig ontzorgen vanuit een integraal concept en de flexmedewerkers zo goed mogelijk laten aansluiten op de wensen van de klant. Een goede werving en selectie ligt hieraan ten grondslag. Training en opleiding vanuit ons opleiding- en kenniscentrum worden hierin verweven.

Globen stelt haar flexmedewerkers beschikbaar op basis van uitzenden om zo de bedrijfscontinuïteit van de klant te waarborgen bij onder andere calamiteiten, ziekte en piekmomenten. Middels detacheren wil Globen een duurzame handreiking bieden door vakkrachten met meerwaarde voor de organisatie in te zetten.

Globen is de specialist in het bemiddelen van flexmedewerkers in het groen en in de infra. Onze dienstverlening is 24/7 toegankelijk, hier gebruiken wij onze steeds verder ontwikkelde technologieën en persoonlijke aandacht voor. Onze belangrijkste bouwstenen zijn onze klanten en flexmedewerkers, zij maken het verschil. Wij willen hen binden en boeien en hun aandacht houden voor ontwikkelingen en mogelijkheden.