Werken bij Globen

Je bent hier:

Vacatures bij Globen

Op dit moment heeft Globen geen vacatures vacant. Na de zomervakantie zullen er weer diverse vacatures online worden geplaatst. Nieuwsgierig naar Globen of aanstaande vacatures? Neem even contact op of stuur alvast een open sollicitatie! Je kunt je hiervoor wenden tot:

Luc Visser

T   055 – 5346055
E   werken@globen.nl

Bij Globen maak jij het verschil

Globen Personeel is een bekende arbeidsbemiddelaar binnen de groene en GWW-sector in heel Nederland. Als medewerker bij Globen krijg je alle mogelijkheden om de verwachtingen van je klanten dagelijks waar te maken. Met een goed op elkaar ingespeeld team, een modern kantoor en alle denkbare moderne middelen presteer je optimaal.

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waarmogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Herken jij jezelf hierin? Check onze vacatures!