Intercedent gezocht en gevonden!

Je bent hier:

Pepijn van Peppen | Intercedent | Globen Personeel

Globen was op zoek naar een intercedent voor haar vestiging in Rosmalen. Pepijn kwam in deze zoektocht als de perfecte aanvulling voor team Rosmalen naar voren. Hij stelt zich hier graag voor.

Pepijn van Peppen | Intercedent

Ik ben Pepijn van Peppen, 26 jaar en woonachtig in Den Bosch. Eerder was ik werkzaam als accountmanager, marketingmedewerker en recruiter. Vanaf februari ben ik gestart als intercedent bij Globen.

In mijn functie ben ik het aanspreekpunt voor werknemers. Iets wat goed bij mij past aangezien ik graag met mensen werk en energie haal uit het zoeken naar en matchen van de juiste persoon bij de juiste nieuwe uitdaging. Vaak word ik omschreven als een vrolijke, sociale jongen die graag een extra stap zet.

Ik kijk er erg naar uit om samen met het deels nieuwe team van Rosmalen verder uit te bouwen!