Ik zoek werk

Je bent hier:

Globen is de absolute specialist

Binnen de groen en GWW sector is Globen de absolute specialist in het werven en selecteren van vakkrachten, zowel op flexibele als op vaste basis.

Globen Personeel voorziet bedrijven door heel Nederland van vakspecialisten in de groen en GWW sector. Middels uitzenden, detacheren, werving & selectie heeft Globen voor iedere opdrachtgever een passende oplossing die veel kostenbesparend werkt op de loonkosten van de onderneming.

Bij Globen weet men wat er speelt binnen de sector en is men op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, certificeringen en andere sectorgebonden knowhow. Dat betekent ook dat Globen kan adviseren omtrent personeels- en HR-oplossingen. Anno 2012 is het voeren van een efficiënt personeelsbeleid namelijk een must.  Het dienstenpakket van Globen:

Globen werkt landelijk en is altijd bij u in de buurt. Door onze specialisatie kunnen we u optimaal ondersteunen en adviseren omtrent personele invulling. Van het werven en selecteren tot het trainen en opleiden van gekwalificeerd personeel. Neem voor meer informatie contact op met één van de vestigingen.