Vind jouw groenvacature en solliciteer!

Bekijk de vacatures in jouw omgeving.

Vind jouw vacature

  1. Bekijk hier de belangrijkste functies voor dit groenseizoen.
  2. Klik door naar de vacatures bij jouw vakgebied.
  3. Vind jouw vacature en solliciteer.
Vacature medewerker groenvoorziener Utrecht | Globen Personeel

Vacatures Medewerker Groenvoorziening

Landelijk

Jij trekt samen met jouw collega’s de woonwijken in om ervoor te zorgen dat de parken, plantsoenen en openbare groenvoorzieningen er weer netjes bij komen te liggen. Ook bedrijventerreinen pakken jullie moeiteloos mee. Jij bent verlaat jouw project altijd met een goed gevoel wanneer je ziet wat een groene opknapbeurt kan doen. Bekijk de vacature bij jou in de omgeving!

Bekijk vacatures
Vacature Maaimachinist | Globen Personeel

Vacatures Maaimachinist

Landelijk

Jij hebt de volledige controle over jouw machine en loodst deze dan ook overal doorheen. Als maaimachinist heb je veel vrijheid en werk je zelfstandig. Naast het maaien lees jij ook makkelijk werktekeningen om te bepalen welke locaties tot jouw werkgebied horen. Ook zijn kleine onderhoudswerkzaamheden voor jou geen probleem. Bekijk de vacatures!

Bekijk vacatures
Vacatures Hovenier | Globen Personeel

Vacatures Hovenier

Landelijk

Jouw handen beginnen al te jeuken wanneer jij een tuin ziet waar de puntjes overduidelijk nog niet op de ‘i’ zijn gezet. Jij kunt dan ook niet wachten om jouw heggenschaar, snoeizaag of bestratingsgereedschap uit de bus te pakken en aan de slag te gaan. Dit doe jij op zeer uitéénlopende projecten. Bekijk de verschillende vacatures Hovenier die wij landelijk hebben uitstaan en solliciteer!

Bekijk vacatures
Vacature boomverzorger | Globen Personeel

Vacatures Boomverzorger

Landelijk

Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij niet bang om in uitdagende posities aan het werk te gaan? Als boomverzorger plant, verwijder en onderhoud jij bomen. Jij bent ook degene die al z’n kennis over fauna en natuur altijd paraat heeft. Jij hebt tijdens jouw werkzaamheden oog voor veiligheid. Dit moet ook wel, want jij klimt onder andere in bomen om onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten.

Bekijk vacatures
Vacature veegwagen Utrecht | Globen Personeel

Vacatures Machinist Veegwagen

Landelijk

Als veegwagen machinist ga je zelfstandig te werk in wijken en borstel je met de machine de trottoirs, goten en bestrating. Aan de hand van een kaart kun je aflezen welke straten je dient te vegen. Tijdens dit werk ben je zelf verantwoordelijk voor de productie, het bijvullen van je dieselvoorraad en klein onderhoud aan de machine. Reageer direct op deze vacature!

Bekijk vacatures
Vacature onkruidbestrijding Utrecht | Globen Personeel

Vacatures Wavemachinist

Landelijk

Jij loodst jouw wave machine door de straten en wijken van jouw werkgebied om ervoor te zorgen dat er een minimale hoeveelheid onkruid aanwezig is. Jij kunt goed zelfstandig werken, bent flexibel en draait jouw hand tevens niet om voor kleine onderhoudswerkzaamheden. Bekijk op welke plaatsen jij wavemachinist kunt worden en solliciteer!

Bekijk vacatures
Vacature meewerkend voorman groenvoorziening | Globen Personeel

Vacatures Meewerkend Voorman Groenvoorziening

Landelijk

Jij stuurt jouw team van groenvoorzieners aan en bent het eerste aanspreekpunt op de werklocatie. Naast het zorg dragen voor het goede verloop van een project, steek jij ook graag de handen uit de mouwen en pak jij ook verschillende werkzaamheden op. Reageer direct!.

Bekijk vacatures
Vacature assistent boomverzorger | Globen Personeel

Vacatures Assistent Boomverzorger

Landelijk

Heb jij oog voor veiligheid, heb jij geen last van hoogtevrees en werk jij makkelijk samen met collega’s? Dan ben jij wellicht de assistent boomverzorger die wij zoeken. Samen met de boomverzorger vorm jij een hecht team die op elkaar kunnen vertrouwen. Waar de boomverzorger zich bezighoudt met het onderhoud van de bomen, zorg jij voor de veiligheid op de grond. Het versnipperen van takken en het plaatsen van wegafzettingen. Jij doet het allemaal.

Bekijk vacatures

Vacatures in beeld.

Maaimachinist

Boomverzorging

Wavemachinist

Medewerker groenvoorziening

Daarom bij Globen.

null

Werkkleding en PBM

Jij ontvangt veilige werkkleding.

null

Trainingen & Opleidingen

Wij investeren in jouw vakkennis.

null

Laarzen in de klei

Wij weten waar we over praten.

null

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon, 24/7 bereikbaar.

null

Correcte betaling

Je geld altijd op tijd binnen.

Groenspecialisten aan het woord!

Ronnie

Testimonial Ronnie Glashouwer - Globen Personeel

"Ik ben al sinds 2012 bij Globen werkzaam als groenvoorziener en elk jaar wordt ik positiever! Als groenvoorziener ben ik echt bezig met het maken van mooie projecten in parken en natuurgebieden. Ik heb hiernaast veel binding met Globen, ze zorgen goed voor hun medewerkers!"

Ronnie
Medewerker groenvoorziening

Pavel

Pavel Al - Globen Personeel

"Als hovenier doe ik veel afwisselend en divers werk in het groen. Van schoffelen tot aan het onderhoud van het groen in vakantieparken, ik kan het allemaal oppakken. Het feit dat Globen mij altijd aan het werk houdt en altijd meedenkt vindt ik erg fijn!"

Pavel
Hovenier

Eddy

Eddy Huisman | Globen Personeel

"Al 4 jaar werk ik met veel plezier via Globen in de groenvoorziening, tegenwoordig als voorman. Ik heb bij verschillende opdrachtgevers in de keuken mogen kijken en heb zodoende een schat aan ervaring opgebouwd die mij als voorman dagelijks helpen om de klus te klaren!"

Eddy
Meewerkend voorman groenvoorziening

Joop

Testimonial Joop

"Ik vind het fijn om lekker buiten te werken daarom past een baan in de groenvoorziening dan ook perfect bij mij. Ik werk met veel verschillende mensen wat zorgt voor afwisseling op de werkvloer. Tevens weet ik bij Globen altijd waar ik aan toe ben."

Joop
Medewerker groenvoorziening

Hans

Hans de Kort - Globen Personeel

"Bij Globen is er altijd werk voor mij. Als medewerker groenvoorziening geniet ik ervan om op verschillende mooie locaties bezig te zijn. Tevens zie je als groenvoorziener telkens het eindresultaat van je werk. Dit geeft veel voldoening."

Hans
Medewerker groenvoorziening

Peter

Testimonial Peter - Globen Personeel

"Als maaimachinist heb ik naast verantwoordelijkheid over mijn eigen wijk ook veel vrijheid. Niemand kijkt mee over mijn schouder en elke dag is weer verschillend. Werken bij Globen betekent dat ik altijd op tijd betaald word en dat er altijd ruimte is voor een praatje!"

Peter
Maaimachinist

André

André Vliek | Globen Personeel

"Als medewerker groenvoorziening ben ik al sinds 2010 werkzaam bij Globen. Ik heb op afwisselende projecten gewerkt en heb het altijd naar mijn zin gehad. De komende jaren zie ik mij nog zeker via Globen in het groen aan de slag gaan!"

André
Medewerker groenvoorziening

Roy

Wavemachinist bij Globen

"Als wave machinist kom ik op veel verschillende en leuke locaties. Hiernaast heb ik ook nog eens heel veel vrijheid. Een topbaan dus! Globen zorgt voor een goede service en regelmatig contact. Hierdoor voel je je echt thuis."

Roy
Wavemachinist

Joey

Joey verlijsdonk - Globen

"Als medewerker groenvoorziening vind ik het heerlijk om buiten in teamverband aan het werk te zijn. Werken in het groen kent veel verschillende kanten, ik vind het dan ook leuk om veel verschillende dingen op te pakken. Dit werk verveelt nooit."

Joey
Medewerker groenvoorziening

Remco

Remco Kamphuis, medewerker groenvoorziening | Globen Personeel

"Elke dag zie ik direct het resultaat van het werk dat ik zowel met de hand als machinaal heb verzet in onder andere bedrijfstuinen en openbare groenvoorzieningen. Via Globen werk ik al een lange periode voor één en hetzelfde bedrijf en word ik met al mijn vragen geholpen."

Remco
Medewerker groenvoorziening

Arie

Arie van Leeuwen - testimonial

"Ik werk al drie jaar als meewerkend voorman in de groenvoorziening. Ik ben hierbij op verschillende locaties in de buitenlucht aan het werk en heb hierbij veel vrijheid. Door Globen word ik altijd goed geïnformeerd en alles wordt goed geregeld."

Arie
Meewerkend voorman groenvoorziening

Jan

Jan Lelijveld - Globen

"Als voorman sociale werkvoorziening in het groen werk ik met veel mensen die begeleiding nodig zijn. Ik vind het erg leuk om mensen hierbij te kunnen helpen. Bij Globen denken ze altijd met mij mee en doen ze hun best om mij zo lang mogelijk aan het werk te houden."

Jan
Voorman SW groenvoorziening