Vacatures BBL-trajecten

Je bent hier:

BBL-trajecten | Globen Personeel

BBL-traject

Jij wil specialist in het groen worden maar leert jouw vak liever in de praktijk dan in de schoolbanken. Het Beroeps Begeleidende Leerweg-traject bij Globen is dan precies wat jij zoekt. Tijdens het BBL-traject doe jij gedurende één dag per week theoretische kennis op waarnaast jij vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf in de praktijk bezig bent. Dit betekent dus dat jij gewoon in de buitenlucht jouw diploma kan behalen.

Dit zijn de BBL-trajecten die we aanbieden:

  • Medewerker bos- & natuurbeheer
  • Medewerker buitenruimte
  • Boomverzorger

Direct inschrijven

Weet jij niet welk BBL-traject het beste bij jou past? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek kijken we vervolgens welk traject het beste bij jou past. Schrijf je nu in!

Direct inschrijven

Trainingen & cursussen

Tijdens alle BBL-trajecten wordt er nauw samengewerkt met BIJDA, onze opleidings- en trainingspartner in de groen- en bosbouwsector. Door de samenwerking met BIJDA kan Globen elke deelnemer van het BBL-traject passende trainingen en cursussen aanbieden naast de reguliere opleiding. Dit zorgt ervoor dat jij als BBL’er de kans krijgt om certificaten te halen van onderwerpen die jij interessant vind.

BBL-vacatures

Medewerker bos- & natuurbeheer

‘Het gebied rondom het groen in steden, op bedrijventerreinen en natuurgebieden is veilig en ziet er netjes uit. Dat is dankzij jou!’

De groenvoorzieningen, bosgebieden en natuurgebieden van gemeenten, in steden en bij bedrijven. Samen met het team van ervaren collega’s verzorg jij het onderhoud maar ook het beheer van deze locaties. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van de natuur goed is, door controles uit te voeren en maatregelen te nemen wanneer je bijvoorbeeld ziektes waarneemt. Ben jij onze BBL-medewerker bos- en natuurbeheer? Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Medewerker buitenruimte

Jij hebt oog voor het groen. Eenmaal aanwezig op de projectlocatie zie jij direct waar het onderhoud nodig is weet jij precies waar te starten.

Als BBL-medewerker buitenruimte ga jij met jouw ervaren collega’s op pad naar de meest uiteenlopende projectlocaties. Jullie zijn hier verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte, denk hierbij aan de groenvoorzieningen in stadskernen, bij bedrijven en op landgoederen. Dit doen jullie onder andere met machinaal gereedschap, zoals bosmaaiers, motorkettingzagen en bladblazers. Als je meer wilt weten bekijk de vacature, of solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Boomverzorger – European TreeWorker

‘Het gebied rondom de bomen op jouw projectlocatie is veilig voor voorbijgangers. Deze verantwoording neem jij super serieus.’

Heb jij geen last van hoogtevrees en durf jij in uitdagende posities aan het werk te gaan? Als BBL-medewerker boomverzorging plant, verwijder en onderhoud jij bomen. Terwijl jij bezig bent in de praktijk verkrijg jij steeds meer kennis over fauna en natuur. Jij hebt tijdens jouw werkzaamheden oog voor veiligheid. Dit moet ook wel, want jij klimt onder andere in bomen om onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten. Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Daarom wil jij dit.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Werken in de praktijk.

Werkenervaring | BBL-trajecten | Globen Personeel

Kijk in verschillende ‘keukens’

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Persoonlijke ontwikkeling

Contract | Opleidingstraject groen | Globen Personeel

Baangarantie

Jij past de opgedane kennis direct toe in de praktijk, op uitdagende en variërende werklocaties.

Jij krijgt de mogelijkheid om te werken binnen verschillende organisaties. Belangrijke ervaring waar jij je mee onderscheid.

Jij wilt beter worden in jouw vakgebied. Naast het opdoen van vakkennis word je begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Na het afronden van jouw vakopleiding bij Globen kun jij gegarandeerd bij ons aan het werk.

Direct inschrijven

Weet jij niet welk BBL-traject het beste bij jou past? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek kijken we vervolgens welk traject het beste bij jou past. Schrijf je nu in!

Direct inschrijven