Vacatures BBL-trajecten

Je bent hier:

BBL-trajecten | Globen Personeel

BBL-traject

Jij wil specialist in het groen worden maar leert jouw vak liever in de praktijk dan in de schoolbanken. Het Beroeps Begeleidende Leerweg-traject bij Globen is dan precies wat jij zoekt. Tijdens het BBL-traject doe jij gedurende één dag per week theoretische kennis op waarnaast jij vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf in de praktijk bezig bent. Dit betekent dus dat jij gewoon in de buitenlucht jouw diploma kan behalen.

De BBL-trajecten die Globen aanbiedt hebben betrekking op de volgende functies:

  • Medewerker bos- & natuurbeheer
  • Medewerker buitenruimte
  • Boomverzorger
  • Hovenier

Direct inschrijven

Weet jij niet welk BBL-traject het beste bij jou past? Je kunt je dan hier direct inschrijven voor het BBL-traject. Jij vult binnen 1 minuut jouw gegevens in en één van onze medewerkers zal dan binnen 24 uur contact met jou opnemen. Tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek kan vervolgens worden bekeken welk traject het beste bij jou past. Schrijf je nu in!

Direct inschrijven

Trainingen & cursussen

Tijdens alle BBL-trajecten wordt er nauw samengewerkt met BIJDA, opleidings- en trainingsbedrijf in de groen- en bosbouwsector. Door de samenwerking met BIJDA kan Globen elke deelnemer van het BBL-traject gerichte trainingen en cursussen aanbieden naast de reguliere opleiding. Dit zorgt ervoor dat elke BBL-medewerker de kans krijgt om zich verder te verdiepen en certificaten te behalen in de gebieden waar hij of zij zich geïnteresseerd. Een unieke kans dus!

BBL-vacatures

Medewerker bos- & natuurbeheer

‘Het gebied rondom het groen in steden, op bedrijventerreinen en natuurgebieden is veilig en ziet er netjes uit. Dat is dankzij jou!’

De groenvoorzieningen, bosgebieden en natuurgebieden van gemeenten, in steden en bij bedrijven. Samen met het team van ervaren collega’s verzorg jij het onderhoud maar ook het beheer van deze locaties. Dit doe je door de kwaliteit van de natuur te volgen, door controles uit te voeren en op tijd maatregelen te nemen wanneer je bijvoorbeeld ziektes in de natuur waarneemt. Ben jij onze BBL-medewerker bos- en natuurbeheer? Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Medewerker buitenruimte

‘Jij hebt oog voor het groen. Eénmaal aanwezig op de projectlocatie zie jij direct waar het onderhoud nodig is weet jij precies waar te starten.’

Als BBL-medewerker buitenruimte ga jij met jouw ervaren collega’s op pad naar de meest uiteenlopende projectlocaties. Jullie zijn hier verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte, denk hierbij aan de groenvoorzieningen in stadskernen, bij bedrijven en op landgoederen. Dit doen jullie onder andere met machinaal gereedschap, zoals bosmaaiers, motorkettingzagen en bladblazers. Bekijk de hele vacature en solliciteer!

Bekijk vacatures

Boomverzorger – European TreeWorker

‘Het gebied rondom de bomen op jouw projectlocatie is veilig voor voorbijgangers. Deze verantwoording neem jij uiterst serieus.’

Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij niet bang om in uitdagende posities aan het werk te gaan? Als BBL-medewerker boomverzorging plant, verwijder en onderhoud jij bomen. Terwijl jij bezig bent in de praktijk verkrijg jij steeds meer kennis over fauna en natuur. Jij hebt tijdens jouw werkzaamheden oog voor veiligheid. Dit moet ook wel, want jij klimt onder andere in bomen om onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten. Solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Hovenier

‘Jij bent gedreven en wilt op elk project kwalitatief groen achterlaten. Jij bent leergierig en houdt van uitdagend en gevarieerd werk .’ 

Jouw handen beginnen al te jeuken wanneer jij een tuin ziet waar de puntjes overduidelijk nog niet op de ‘i’ zijn gezet. Jij kunt dan ook niet wachten om jouw heggenschaar, snoeizaag of bestratingsgereedschap uit de bus te pakken en aan de slag te gaan. Dit doe jij op zeer uitéénlopende projecten waardoor jij veel leert in verschillende situaties. Ben jij de BBL-medewerker die we zoeken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Daarom wil jij dit.

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Werken in de praktijk.

Werkenervaring | BBL-trajecten | Globen Personeel

Kijk in verschillende ‘keukens’

Werken bij WDOD | Globen Personeel

Persoonlijke ontwikkeling

Contract | Opleidingstraject groen | Globen Personeel

Baangarantie

Jij past de opgedane kennis direct toe in de praktijk, op uitdagende en variërende werklocaties.

Jij krijgt de mogelijkheid om te werken binnen verschillende organisaties. Belangrijke ervaring waar jij je mee onderscheid.

Jij wilt beter worden in jouw vakgebied. Naast het opdoen van vakkennis word je begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Na het afronden van jouw vakopleiding bij Globen kun jij gegarandeerd bij ons aan het werk.