Payroll

Wat is payrolling

Payrolling betekent dat u al uw administratieve werkzaamheden voor uw medewerkers uitbesteedt aan Globen. De werving en selectie van uw medewerkers houdt u uiteraard zelf in de hand en u bepaalt daarnaast ook zelf wat zij verdienen. Formeel gezien komen uw medewerkers in dienst bij Globen. Het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden nemen wij via een uitzendovereenkomst van u over. Voor werkgevers betekent dit dat hun administratie- en p&o afdeling een aanzienlijk gedeelte van hun werkzaamheden overdragen aan Globen.

Voor kleine zelfstandigen als zzp’ers en freelancers is het zelfs zo dat er in hun ervaring nare bezigheid wordt afgestoten. De vrijheid die kleine zelfstandigen kennen heeft voor een deel een minder welkome keerzijde: administratie en wet en regelgeving. Wanneer men er echter voor kiest dit over te dragen aan Globen wordt er niet alleen weer meer werkplezier beleeft aan de ‘core business’ maar wordt er simpelweg ook gewoon efficiënter gewerkt. Eigenlijk is payrolling voor hen heel logisch!

Via de onderstaande links kunt u meer informatie lezen over de payroll service van Globen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op.